About Us

Boutique de Julie werd opgericht door Julie Vermariën in november 2020. Met een grote passie voor zowel kleding als marketing realiseerde ze dit project. Als recent afgestudeerde in International Media and Entertainment Business en met een diploma Communicatiemanagement op zak koos ze ervoor om een jeugddroom na te jagen: een eigen kledingwebshop. Julie doet alles zelf van marketing tot de pakketjes inpakken, ze doet dit met veel plezier en voldoening.

Boutique de Julie staat voor kleding waarin je je strong, feminine, maar vooral comfortabel in voelt! Ook bieden we gratis verzending aan vanaf €75 en doen we frequent leuke acties. Onze klanttevredenheid is prioriteit, vandaar staan wij steeds open voor feedback en vragen. Je kan ons steeds contacteren via info@boutiquedejulie.be of via het contactformulier op onze website.

Vergeet zeker niet om @boutiquedejulie te volgen op Instagram en Facebook, zo blijf je steeds op de hoogte wanneer de nieuwste kledingstukken en accessoires online komen.

Liefs, Julie

Boutique de Julie