Zo breng jij meer kleur in jouw outfit tijdens de wintermaanden

Je kent het wel, de winter is nog maar net begonnen en je bent er al klaar mee. De grauwe dagen fleuren je niet meteen op en het is vroeg donker 's avonds. Misschien kan een leuk gekleurde outfit wat meer happy vibes brengen tijdens deze periode.

Ben je eerder fan van een kleuraccent?

Een kleuraccent brengen in jouw outfit kan op verschillende manieren. Zo kan je kiezen voor een handtas die jouw look perfect complimenteert. Met onze rode lederen handtas maak je een echt statement. Een leuke colorblock sjaal combineren op een neutrale jas is zeker ook een optie.

Ga je voor een ton-sur-ton look?

Als jij het wat specialer wil, dan is een ton-sur-ton outfit iets voor jou. Een voorbeeldje is onze lange geruite jas met een lila accentje gepaired met onze lichtroze debardeur en taupe handtas. Een look van kleur op kleur, maar toch staat het leuk!

 

Match je graag kleuren met neutrale tinten?

Als jouw accentkleur eerder in een kledingstuk ligt, dan combineer je dit item best met een neutrale tint zoals wit, zwart of camel. Een leuke gekleurde cardigan zoals onze blauwe cardigan staat super leuk op een neutrale broek zoals onze flared broek. Ideaal om in te loungen of om te gaan werken, kan beide!

 

Of misschien ga jij er helemaal voor?!

Draag je graag gewaagde outfits waarbij fel op fel geen enkel probleem is? Dan is ons bubblegum pink kleedje en onze rode lederen handtas een super coole combinatie. Roze-Rood is weer helemaal in dit seizoen.

 


Ik ben persoonlijk wel fan van een beetje kleur in mijn outfit. Soms draag ik een simpele cardigan op een neutrale broek, andere dagen is m'n outfit wat gewaagder. Hopelijk hebben jullie wat inspiratie kunnen halen uit onze looks!

 

Liefs, Julie

 

 


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post