TIP: 5 tips om jouw slag te slaan tijdens de wintersolden

Ben jij ook zo excited voor de soldenperiode? Koop jij soms ook items waarvan je achteraf denkt:"Why?"... Wij kennen het gevoel. Daarom geven we jou graag 5 bruikbare tips om van jouw soldenkoopjes een succes te maken. Good luck & happy shopping!

 

TIP 1: Ga voor basisstukken

Met kwaliteitsvolle basisstukken kan je nooit een fout maken. Dit zijn items die je met zo goed als elke look kan combineren. Laagjes dragen is tijdens de koudere wintermaanden ook een optie en kan perfect met basics zoals een truitje met daaronder een hemdje of blouse. Misschien is een cardigan gecombineerd met een blouse eronder wel jouw stijl. 

Misschien ben je wel fan van een ubercomfortabele broek die je zowel kan dragen om te chillen of zelfs om te gaan werken? We've got you. Onze zwarte flared broek is hier ideaal voor.

 

TIP 2: Kies jouw favoriete accentkleur

Heb jij een kleur die je graag het gehele jaar door draagt? Dan is het steeds fijn om hier een item van aan te schaffen en ervoor te zorgen dat dit the pop of color is die je nodig hebt. Deze kleuruitspatting kan je terugvinden in een leuke cardigan, eentje dat je all year round kan dragen, maar ook in een leuke handtas om jouw outfit toch die extra touch te geven. Zelfs een leuke sjaal kan een look meteen opfleuren.

 

TIP 3: Kies een kleur die in is voor de lente

Welke kleuren zijn in voor de lente vraag je je af? Wel, na wat research ontdekten we dat lila toch nog steeds zal terugkomen in het komende kledingseizoen. Dit was misschien wel dé kleur voor het najaar en ja hoor, hij komt terug. De kleuren die we tijdens de lente en zomer zullen dragen zijn toffere en lichtere versies van het Fall/Winter kleurenpalet. Felgeel is een kleur die frequent gedragen zal worden, misschien draag je hem niet als volledige outfit, maar wel als accentkleur. Next up, marigold. Een oranje-gele kleur die helemaal in teken staat van de goede Spring/Summer vibes. Roestkleur zal net als burnt coral ook helemaal in zijn. Aangezien wij zo'n grote fan zijn van lila, is deze jas ons favoriete item ever!

 

TIP 4: Comfy clothes

Ja hoor, of we het nu willen of niet, de coronaperiode zal nog niet meteen gedaan zijn. Misschien is het dan wel een tof idee om te investeren in een tof lounge setje dat je kan dragen tijdens die dagen wanneer je er minder 'goesting' in hebt. Lekker chillen op de sofa en wat Netlfix kijken, heerlijk toch?

Onze comfy sweater in camel en zwarte jogger zijn ideaal voor deze tijdsbesteding.

 

TIP 5: Ga toch nog voor enkele warme stukken

We moeten het jou niet uitleggen, België doet soms wat raar qua weersomstandigheden. De ene dag is het prachtig lenteweer en de andere dag regent het. Oh well, daar kunnen we nu eenmaal niet onderuit. Daarom is het ideaal om tijdens de sale toch nog enkele warme items aan te schaffen. We zullen ze nog een hele tijd kunnen dragen en er geniet van hebben. Een neutrale trui of eerder een toffe cardigan om te layeren? Het zijn allemaal opties!

 

Onze crazy wintersale begint op maandag 4 januari! Get ready for lots and lots of shopping!

 


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post