SALE: outfits voor jouw budget

Tijdens de soldenperiode kan je al eens miskopen doen. Daarom stellen wij enkele  outfits samen uit onze soldenkoopjes zodat jij een full look hebt om aan te doen en niet meer één item dat je misschien amper draagt. Ook houden we graag rekening met jouw budget en stelden we looks samen voor €50 en iets meer.

Outfit nummer 1: €48

Het Knitted kleedje in beige aan €30 gecombineerd met onze handtas Trendsetter bruin voor €18. Beide items blijven sowieso in de mode, de kleuren zijn lekker neutraal en het model van het kleedje blijft on trend. Het kleedje past voor de maatjes 38-42.

 

Outfit nummer 2: €50

Onze lichtroze debardeur met kabelpatroon en ons ruffle kleedje met panterprint passen super mooi samen. Dit is de ideale manier om een jurkje wat extra op te fleuren. Zo heb je het ineens ook wat warmer! Voordeel van deze combinatie aan te kopen is dat je de stukken perfect afzonderlijk kan dragen, het kleedje met sandalen of een sneaker in het voorjaar en de debardeur all year around. Deze debardeurs zijn opnieuw trendy voor de lente, draag deze op een leuk rokje of een jeans.

Outfit nummer 3: €50

Ons Work from Home setje is ideaal voor een werkdag thuis, een luie dag in je zetel of voor een sportieve wandeling in het voorjaar. Comfortabel willen we het hele jaar door zijn, dus dit is een blijver. Je kan de top en de broek apart aankopen, beide voor €25 per item.

Outfit nummer 4: €55

Onze pied-de-poule trui gecombineerd met onze flared broek in zwart is nu echt een koopje. Het is een extreem comfortabele broek, die je perfect kan dragen om te gaan werken, maar ook om je eens op te kleden. De trui met pailletten is feestelijk, maar kan ook door de week gedragen worden. Combineer deze volledige outfit met een hakje, leuke oorbellen, een trendy handtas en je straalt.

 

Outfit nummer 5: €60

Onze velouren broek, beschikbaar in een S - M - L, samen met onze camelkleurige debardeur met kabelpatroon. Ton-sur-ton is altijd in en ziet er steeds classy uit. De debardeur kan je ook op een wit hemdje of t-shirtje dragen. Combineer deze outfit met een toffe gilet en je bent klaar voor een fikse wandeling. Vergeet je hakjes niet mee te nemen voor een totaal andere look. 

 

Outfit nummer 6: €70

Voel jij de warmte van de zon al komen? Breng je graag al wat kleur in je look, dan is onze fuchsia trui in katoen een must. Combineer deze momenteel nog met onze zwarte flared broek en onze crossbody tas en je bent klaar om te vertrekken. Nog een leuk weetje, deze handtas kan je op verschillende manieren dragen, waaronder zonder de lange riem. Je gebruikt de gouden ketting als schouderriempje en je hebt een totaal andere look.

  

Hopelijk vond jij jouw goesting tussen deze looks!

Liefs, Julie

 


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post