KERSTLIJSTJE: 5 cadeautips voor jouw geliefden

Kerstcadeautjes, ofwel koop je ze last-minute aan, ofwel ben je weken te vroeg. Whatever the reason, we got you covered! Dit jaar zal de kerstperiode anders dan anders zijn, maar dat wil niet zeggen dat je jouw geliefden niet mag verrassen. Volgende pakjes zijn perfect voor die toffe vrouwen in jouw leven.

1. Een warme wintersjaal om je helemaal in te duffelen

Is de gelukkige ontvanger van jouw cadeautje into kleurtjes of houdt zij meer van een neutralere tint? Onze multicolored sjaal in bordeaux staat super leuk met een lange cardigan zoals deze, of zelfs op een maxi dress.

Meer into patroontjes en neutrale accenten? Dan is onze Pied-de-poule sjaal ideaal voor haar en nog eens elegant ook. Deze sjaal kan je zelfs aan beide kanten dragen. De ene kant is een leuk zwart-wit patroontje en de andere kant is grijs. Omdat de sjaal langs de achterkant een neutrale kleur heeft, kan deze gecombineerd worden met letterlijk alles. Duffel je volledig in met een warme sjaal tijdens een gezellige winterwandeling.

 

2. De meest fluffy handtas die je ooit zag

Ken je die ene quote van de Minion films “It’s so fluffy I’m gonna die”? Deze handtas past perfect in dat plaatje. Ze is ruim, dus ideaal om alle spulletjes in op te bergen. Right up her alley, voor iemand die veel dingen in haar handtas meeneemt of gewoon een outfit wil opfleuren.

 

3. Een schattig paar oorbelletjes om haar te laten stralen

Zoek je een cadeautje voor een classy persoon? Deze zilveren pareloorbelletjes laten haar shinen tijdens de feestdagen en wie houdt nu niet van zoetwaterpareltjes. Deze oorbellen staan bij elke outfit en kunnen het beste gepaired worden met zilveren juwelen om de look volledig af te maken.

 

4. Een toffe haarklem om een kapsel op te fleuren

Deze leuke Big Chain haarklem staat perfect bij blonde haren, maar ook bij een bruine snit. Stand out in the crowd en draag deze haarklem!

 

5. Een elegante gevlochten handtas

Misschien ben je nog op zoek naar een prachtige handtas die helemaal on trend is voor dit seizoen en mag het ook iets meer zijn? Deze gevlochten lederen handtas in camel en crèmekleur maakt elke outfit stylish af. Ook kan de tas hipper gedragen worden met onze tas chains.

 

Vond je toch nog niets dat er écht uitsprong voor die ene geliefde of wist je niet wat te kiezen? Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items. We bieden ook cadeaubonnen van €10 - €20 - €50 aan, dan kan de gelukkige later zelf iets leuk uitzoeken.

Check zeker de rest van onze cadeautips hier.

Veel plezier met jouw kerstinkopen!

Love, Restyled Boutique




You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post