Goud of zilver: sieraden maken elke outfit af

Sieraden, de ene draagt ze elke dag en de andere enkel bij een gelegenheid, opgekleed of gewoon daily. Er zijn zoveel opties: oorbellen, kettingen, armbandjes & ringen, wat draag jij? Ik draag persoonlijk bijna elke dag leuke oorbellen en verkies dan vaak gouden hoops. Ook een ketting maakt elke outfit af. Heb jij al gemerkt dat juwelen een outfit echt naar dat extra level kunnen brengen?

Vroeger was ik echt enkel fan van zilveren juwelen, maar de laatste jaren is die ervaring voor mij compleet veranderd. Gold it is. All the way. Af en toe draag ik eens zilveren oorbellen, maar verder is goud helemaal m'n ding.

Ben jij eerder into goud of zilver? Misschien draag jij wel beide.

Sommigen laten zich leiden door de tint van hun huid, wat helemaal oké is, maar ik draag gewoon wat ik leuk vind staan bij mijn outfit van de dag. Wanneer je een accessoire draagt zoals bijvoorbeeld een handtas met een zilveren accent, dan staat een zilveren juweel hier natuurlijk beter bij.

First up, oorbellen.

Zoals ik al vermeldde ben ik grote fan van hoops, vooral in het goud dan. Ik wissel al graag eens af tussen mini hoops zoals onze Daisy Hoops en onze Triple Goud oorbellen. Dit hangt er ook vanaf of ik een ketting draag om m'n outfit te vervolledigen of niet. Draag ik een zwaardere ketting, dan zal ik meestal kleine hoops verkiezen om zo alles in balans te brengen. Draag ik een fijn kettinkje, dan worden het grotere hoops, yay! Die balans maakt een outfit volledig en zorgt ervoor dat het echt een mooi geheel wordt. Maar, euh, rules are there to be broken, right? Draag dus gewoon wat je wil!

 

De laatste tijd zijn kleine bedeltjes ook weer helemaal in als oorbellentrend. Misschien draag jij niet zo graag oorringen, wat totally acceptable is. Dan zijn deze mini oorbelletjes iets voor jou, hoe cute. Ondertussen hebben wij al een hele collectie in ons aanbod.

Next up, kettingen.

Fijn of bold, zilver of goud, here comes the dilemma. Again, bij mij verschilt m'n smaak van periode tot periode. Tijdens het begin van 2020 was ik volledig into statement kettingen. Nu ben ik nog steeds fan, maar een fijne ketting maakt mijn outfit écht af. Naar de zomer toe willen we met Restyled Boutique ook iets kleurrijkere kettinkjes uitbrengen! De beachylook mag ook niet ontbreken op een zonnige dag.

Next next up, armbandjes.

Oké dit is voor mij echt something different. Ik draag elke dag een horloge en kan niet zonder, maar armbandjes moet ik nog wat gewoon worden. Je kan ze mooi combineren en samen dragen, zoals wij een beige setje hebben, maar ook apart als je liever een fijne look verkiest. Ik verkies de laatste optie, maar vind de andere ook echt leuk staan. Hou onze webshop in het oog, want binnenkort wordt onze collectie aangevuld.

Met juwelen sparkle je vast en zeker all day tijdens deze donkere wintermaanden. Of laat iemand shinen en geef het als cadeautje, twee vliegen in één klap: je bent blij dat je iemand iets cadeau kan doen en je verrast je geliefde.

Hopelijk vond jij dit een leuke sieraden round-up!

Liefs, Julie

 

 

 

 

 

 


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post