5x lenteoutfits die jou blij maken

Nu is het nog ijskoud buiten, maar ben jij ook al helemaal klaar voor de lente? Jep, ik alvast wel. Langere dagen, beter weer, noem maar op. We komen wat meer buiten en doen wat minder laagjes aan, I'm in! De lentekleurtjes maken me nu al helemaal klaar voor het komende seizoen en die tinten zal je zeker terugvinden in onze outfits.

1. Mintgroen met lichtroze, pastel op pastel

Deze kleurcombinatie is echt hét van hét voor het komende seizoen. Deze kleur groen is prachtig en gelukkig ook helemaal on trend. Kleuren combineren was nog nooit zo leuk als bij deze look. Soms lijkt dit misschien niet zo simpel, omdat bepaalde kleuren schreeuwerig kunnen overkomen, en dat is zeker niet het geval met deze pastels. 

Voor het lenteseizoen zijn ribfluwelen broeken zoals deze echt top. Ze zijn niet te warm en lekker comfy om te dragen. Gecombineerd met een bijpassende cardigan is het al helemaal een prachtige look & de lichtroze debardeur maakt het af! Deze staat momenteel in onze wintersale voor maar €25.

 

2. Peachy vibes met onze bernadette

Wat schreeuwt er nog meer lente dan een peachy cardigan? De bernadette is helemaal terug en is hét item om te layeren. Voor een koudere dag kan je ervoor kiezen om een dunne trui eronder te dragen zoals ons citroengeel truitje met v-hals. Deze look vind ik persoonlijk zeer flatterend. Voor een warmere dag combineer je hem simpelweg met een blouse zoals onze bloemetjesblouse of een wit hemdje. Lekker classy!

 

3. Citroengeel, pastel, maar toch bright

Zoals je ziet kan citroengeel perfect gecombineerd worden met een andere felle kleur zoals peachy oranje, maar ook met een neutralere kleur zoals bruin. Misschien ben je iets minder into kleur-op-kleur en dan is deze outfit ideaal voor jou voor tijdens de lente. Een ribfluwelen bruine broek, lekker classy, gecombineerd met een feller truitje. Ideaal voor die lentewandeling die op de agenda staat. Wij combineerden de look ook met ons trendy handtasje met chain eraan.

 

4. Een cardigan met korte mouwtjes, de trend van het voorjaar

Een cardigan die je zelfs tijdens de warme maanden kan dragen om te layeren, is die met korte mouwtjes. We zien deze trend terugkomen bij meerdere winkels en het is eens iets anders, een variant van de gewone cardigan. De kleur is ook iets uniek, het is geen rood, maar het is ook geen echt roze. Donkerroze of framboise is de beste beschrijving. Deze kleur staat super leuk met een lichtroze pulletje of een shirtje met korte mouwtjes. Sommigen layeren hier zelfs iets met lange mouwen onder om de look wat specialer te maken.

 

5. Last but not least: lila en lichtroze

Ik denk dat deze kleurcombinatie misschien wel mijn tweede favoriet is. Lila is een kleur dat uberpopulair was tijdens het najaar, maar het is helemaal terug voor het lenteseizoen. Dit is ook de ideale manier om een lila truitje te combineren met roze: in een toffe handtas. Deze faux lederen handtas is super handig met z'n verschillende vakjes om jouw spulletjes te ordenen. De handtas is ook lekker soepel, dus ideaal om over een jas te dragen. Ik draag hem het liefste kort, maar de riem kan ook verlengd worden.

 

Nu ben jij vast en zeker klaar voor de lente met al deze outfitinspiratie. Spring, here we come!

Liefs, Julie

 

 

 


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post